25 feb 2009, 22:11

За Нея От Ней 

  Poesía
397 0 2
Кристалният блясък в очите
слънчевият оттенък в косите
всичката болка в сълзите...
и дъждът вали с капки тихи
а тишината така боли... нали
Неумиращи чувства и емоции
най-големите от човешките пороци
попаднала в кошмарен сън
затворена... не поглеждаш навън...
потънала в себе си
разглеждаш спомените си...
забравяш... вселената е изцяло твоя
слънцето изгрява... след пороя...
когато мелодията се прекърши
струната се скъса
животът ти е на прага да свърши
остаряла... изчезнал е хъса
остават очите и всичко зад тях...
аз бях... аз видях...
и вдъхновен сътворих
този тих стих
който...
на теб... посветих...

© Ани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добър поетичен дебют. Не е лошо за възраста ти.Логично е когато се скъса струната да се прекършва мелодията, а не обратното.Но кой знае.
    "Битието определя съзнанието", но пък "начина на мислене опеделя начина на живот."
  • Мелодично.....
Propuestas
: ??:??