25 sept 2007, 14:29

За niki_kanchev 

  Poesía
528 0 2

Променям се, когато те обичам,
пак за тебе плача, но този път боли...
Дори да знам, че от мен зависи всичко,
не мога да не роня сълзи...


Ще ми липсваш вечно - ти го знаеш!
Знаеш, че те нося в мен
и може да не си признаеш,
но ще ме виждаш в твоя ден...



И мислейки, и фантазирайки за нас,
ще събираме усмивки и чужди мечти... 
И някъде сами завчас 
ще си спомняме един за друг... И ще боли!



И може би сърцата ни за малко
ще си спомнят старата ни топлина...
И може би сме с тебе жалки, 
щом делим двама една самота...

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??