14 dic 2022, 11:51

за някого 

  Poesía » De amor
652 3 3

Само миг ме обичай, кратък миг подарен,
нека бъде за просяка медна монета.
И снежинка, прорязала мрака студен
да опари с венец от иглички сърцето ми.

© Jane Doe Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??