14.12.2022 г., 11:51 ч.

за някого 

  Поезия » Любовна
655 3 3

Само миг ме обичай, кратък миг подарен,
нека бъде за просяка медна монета.
И снежинка, прорязала мрака студен
да опари с венец от иглички сърцето ми.

© Jane Doe Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??