6 dic 2018, 20:25

За някои Адът се нарича Рай 

  Poesía » De amor
935 3 4

Написано за тебе, онзи чуждия,
С когото тайно се споглеждаме за миг.
От тази, грешната и никому ненужната
Сподавяща през сълзи своя вик.

Написано за тебе, тъй далечния,
С когото се прегръщаме за кратко
Но само в мислите неясни и отвлечени.
И там е сладко... твърде сладко.

А иначе дори не си говорим,
Усмивка - две и толкоз. Краят е това.
И не че нямам порив да се боря,
Но не и ако в края ще Я нараня.

Така че тук съм, в ъгъла стаена,
Поглеждам те за миг. Усмивка. Край.
Това е моят начин да съм с тебе.
За някои Адът се нарича Рай.

© Роси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • 5 !!!!!
  • Или пък раят е ад... Хареса ми!
  • Хареса ми! Поздравления!
    Така че тук съм, в ъгъла стаена,
    Поглеждам те за миг. Усмивка. Край.
    Това е моят начин да съм с тебе.
    За някои Адът се нарича Рай.
  • Интересна творба. Даже е философска според мен.
Propuestas
: ??:??