29 abr 2006, 13:35

За няколко дни 

  Poesía
590 0 0

За няколко дни

 

За няколко дни разделяш се с мен -

плачеш и страдаш, а аз съм смутен.

Как да те накарам, да разбереш,

че не ще угасне моят копнеж.

 

Той всеки ден ще ми дава крила

и като птица ще бъде за теб мисълта,

и не ще и позволя да спре да лети,

докато не стигне мястото, където си ти.

 

Така макар и на стотици километри,

от твойта любов ще съм аз придружен,

а километрите стават на милиметри,

след като постоянно мислиш за мен.

 

Пък и съвсем скоро аз ще се върна -

не съм отишъл на края на света.

Ще си дойда усмихнат и теб ще прегърна,

и ще почувствам в твойте очи любовта.

 

И пак ще слушаш моите песни,

да сме завинаги заедно, пак ще мечтаеш.

Аз ще целувам устните ти чудесни

и никога няма с мен да скучаеш.

 

Пак ще се будиш сутрин щастлива,

защото до теб ще се будя и аз

и няма да има нощи сълзливи,

а само любов и изгаряща страст.

© Владимир Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??