10 oct 2008, 13:08

За откровенци 

  Poesía » Otra
1148 0 47
От година и половина
не пропускам нито ден
аз през сайта да премина,
(май попаднала съм в плен).

В радости, дори в неволи,
стиховете пак чета,
ту със болката поспорвам,
ту пък с любовта летя.

Във душите ви надничам,
(правя се на психолог).
"Но не бива!" - се заричам.
"Да съм съдникът суров!"

В Откровения откривам
острова на любовта,
с удоволствие изливам
част от моята душа.

Благодарна съм ви, хора,
че ви има, че сте с мен!
Нека музата красива
да ви следва всеки ден!

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??