13 feb 2009, 22:35

За пореден път 

  Poesía » Erótica
761 0 1

Подлудяваш ме,

изкушаваш ме,

трудно ми е да ти устоя,

но засега се въздържам,

не искам да съгреша,

но докога ще издържа,

самата аз не мога да си обясня.

Твоите целувки с никой друг

не мога да сравня.

Ох,

докога ще стоя настрана!??!

© Десислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??