13 февр. 2009 г., 22:35

За пореден път 

  Поэзия » Эротическая
708 0 1

Подлудяваш ме,

изкушаваш ме,

трудно ми е да ти устоя,

но засега се въздържам,

не искам да съгреша,

но докога ще издържа,

самата аз не мога да си обясня.

Твоите целувки с никой друг

не мога да сравня.

Ох,

докога ще стоя настрана!??!

© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??