2 jul 2009, 17:54

За последно?... 

  Poesía
725 0 19

Страхът

отряза буйните коси

на най-красивата мечта.

С ръце-съмнения

я повали

на разума в калта...

 

Заплака тя

със спомени-сълзи

на истината в утринта.

И за последно вярата

целуна я,

преди смъртта...

 

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??