Jul 2, 2009, 5:54 PM

За последно?... 

  Poetry
727 0 19

Страхът

отряза буйните коси

на най-красивата мечта.

С ръце-съмнения

я повали

на разума в калта...

 

Заплака тя

със спомени-сълзи

на истината в утринта.

И за последно вярата

целуна я,

преди смъртта...

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??