24 feb 2008, 21:09

за последно 

  Poesía » De amor
1066 0 2

За последно отвори очите си.

За последно избърса сълзите си.

За последно затвори

тези тъжни кафеви очи.

За последно те видя.

За последно сърцето й туптя.

За последно бе то без теб.

И спря.

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??