1 oct 2017, 9:19

За приятелството 

  Poesía » Otra
823 1 0

За приятелството

Приятелството скъпо, ти пази
и пред  хората не говори,
че обичаш я много ти.

Хората казват, че магьосници били
от добрите най-добри.

Но Боже ти пази
от магьосниците зли
и от феи „така добри”
това приятелство,
то да продължи,
така както никога
преди.

Калина Петкова
30.09.2017

© Кали Todos los derechos reservados

Моля не копирайте и не нарушавайте личните права на автора! 
Благодаря! :) 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??