В едно море и в него рибите
живеят си "щастливо" всеки ден.
Дали са тук или в Карибите
е все едно за тебе и за мен.
Живеят те, но всички знаеме,
че смърт ги дебне всеки ден и час.
Но въпреки това нехаеме,
че те умират хващани от нас.
Но има тука равновесие -
за всичко се заплаща в този свят.
Че в земното ни поднебесие
май ние сме му рибите... за цвят.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Желая ти хубава неделна нощ и спорна нова седмица!!