11 ene 2007, 20:56

За сетен път ... 

  Poesía
592 0 2

За сетен път ми казваш „Сбогом”

За сетен път отвръщам ти „Добре”

За сетен път вратата ти затвори

За сетен път ме виното зове...

 

 

 

За сетен път съм пак сама...

За сетен път си спомням всичко.

За сетен път, но до кога?

За сетен път забравям всичко!

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??