Jan 11, 2007, 8:56 PM

За сетен път ... 

  Poetry
609 0 2

За сетен път ми казваш „Сбогом”

За сетен път отвръщам ти „Добре”

За сетен път вратата ти затвори

За сетен път ме виното зове...

 

 

 

За сетен път съм пак сама...

За сетен път си спомням всичко.

За сетен път, но до кога?

За сетен път забравям всичко!

© Надя Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??