15 jun 2007, 21:29

За сетен път 

  Poesía
445 0 0
За сетен път се вглеждам в твоите очи!
За сетен път от твоите устни пия!
За сетен път се любим в мрака на нощта!
За сетен път галиш моята коса!

За сетен път държиш ръката ми студена!
За сетен път до мен притихваш уморен!
За сетен път съм болка и надежда!
За сетен път си всичко ти за мен!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??