Jun 15, 2007, 9:29 PM

За сетен път 

  Poetry
461 0 0
За сетен път се вглеждам в твоите очи!
За сетен път от твоите устни пия!
За сетен път се любим в мрака на нощта!
За сетен път галиш моята коса!

За сетен път държиш ръката ми студена!
За сетен път до мен притихваш уморен!
За сетен път съм болка и надежда!
За сетен път си всичко ти за мен!

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??