22 feb 2017, 11:21

За щастието 

  Poesía » Otra
191 0 5

                     От щастие да бъда болен.

                             Недялко Чалъков

 

На този свят отдавна искам

за щастие да бъда молен.

Затуй със радост се натискам

"от щастие да бъда болен."

 

Без щастие съм мъртва точка...

А то е в любовта безмерна.

Не ща за щастие отсрочка

ни срок за любовта модерна.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??