Feb 22, 2017, 11:21 AM

За щастието 

  Poetry » Other
189 0 5

                     От щастие да бъда болен.

                             Недялко Чалъков

 

На този свят отдавна искам

за щастие да бъда молен.

Затуй със радост се натискам

"от щастие да бъда болен."

 

Без щастие съм мъртва точка...

А то е в любовта безмерна.

Не ща за щастие отсрочка

ни срок за любовта модерна.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??