18 nov 2010, 10:49

За Симо 

  Poesía
554 0 3

Мое малко слънчево дете,

грееш с обич моето сърце,

душата ми лети като перце,

когато сгушкано си в моите ръце.

 

Щипвам пухкавата бузка,

вдъхвам сладкия ти аромат,

искам да те схрускам,

изпълваш живота ми със благодат.

 

 

                                                                  с обич, мама...

© Елeна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??