18.11.2010 г., 10:49 ч.

За Симо 

  Поезия
552 0 3

Мое малко слънчево дете,

грееш с обич моето сърце,

душата ми лети като перце,

когато сгушкано си в моите ръце.

 

Щипвам пухкавата бузка,

вдъхвам сладкия ти аромат,

искам да те схрускам,

изпълваш живота ми със благодат.

 

 

                                                                  с обич, мама...

© Елeна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??