13 dic 2012, 11:11

За смисъла 

  Poesía
514 0 10

ЗА СМИСЪЛА

 

 

Свободата е сестра на любовта.

Презират двете клетви и обричане.

Заченати във грях – живеят без вина.

Да сториш грях за тях – в това е смисъла.

 

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??