За снобите.
Аз съм тук..
свиквайте с това!
тук съм..!
жив съм..
летя из облаците-ДА
понякога танцувам с дявола
... защо пък НЕ..
харесвам си пороците
.. против ли сте..?
в пръстта живея като червей
на луната кацам като космонавт.
В други измерения живея
... непонятни са за Вас..
често плача с глас
тъжничко ми е за Вас.
© Христо Манчев Todos los derechos reservados