29.04.2017 г., 10:39 ч.

За снобите..! 

  Поезия » Друга
390 1 8

За снобите.

 

 

 

Аз съм тук..

свиквайте с това!

тук съм..!

жив съм..

 

летя из облаците-ДА

понякога танцувам с дявола

... защо пък НЕ..

харесвам си пороците

.. против ли сте..?

в пръстта живея като червей

на луната кацам като космонавт.

 

В други измерения живея

... непонятни са за Вас..

често плача с глас

тъжничко ми е за Вас.

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??