6 jul 2008, 21:47

за теб:) 

  Poesía
1025 0 5
 

Утре изгревът ще е толкоз красив.

Слънцето отново  ще грее.

Та нали живеем с надежда за ден не толкоз сив.

Всичко, около нас да се смее.

 

Искам да виждам хора щастливи,

лица, смеейки се - вървящи напред,

които живеят с мисълта, че са късметлии,

раздавайки радост навред.

 

Искам да чувам детския смях, който „звъни".

Да виждам лъчезарна усмивка и поглед лъчист.

Да усещам и твойто сърце как тупти

под небесния свод красив и сребрист.

 

Искам отново да има надежда,

радост, усмивки и светли мечти,

защото всичко това ме зарежда,

защото моят живот си ти!

 

© Гергана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??