25 ago 2010, 22:13

За теб 

  Poesía » De amor
830 0 3

 

 

 

За  теб

 

 

 

 

 

Брод  ще  открия

в бурната  река

и  на  ръце

със  радост 

ще  те  пренеса.

Пътека 

ще  направя

в  най- страшната  гора

и  през  нея

с нежност

ще  те  преведа.

Ще  надвикам  вятъра

и  тътена  му  строг

ще  превърна 

в  нежна  песен

на  самотен  еднорог.

За  да  бъдеш  с  мен

в  добро,  

ще  залича за  теб

аз всяко  зло!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Страхотно вричане!
  • Самотни еднорози има в приказките...
    Заключени принцеси чакат принца си.
    А той изкачва стълбите и мисли:
    "Сънят не свършва с обещани истини"
  • ... Заличителю на злото... пак развихрил си перото...
Propuestas
: ??:??