За теб
Брод ще открия
в бурната река
и на ръце
със радост
ще те пренеса.
Пътека
ще направя
в най- страшната гора
и през нея
с нежност
ще те преведа.
Ще надвикам вятъра
и тътена му строг
ще превърна
в нежна песен
на самотен еднорог.
За да бъдеш с мен
в добро,
ще залича за теб
аз всяко зло!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени