21 ago 2011, 22:15

За теб 

  Poesía » De amor
921 0 1

Аз търся:

спомен един, запечатан красив миг...

спокойствието на нощта...

и да се събудя и да видя твоя лик...

и да усетя силата на любовта...


Аз обичам:

морето, водата и вълните...

теб, любими, децата и хората...

планините, дърветата и горите...

луната, залеза, но не и умората...



Аз искам:

винаги да бъде завинаги...

никога да не казваш никога...

да ме обичаш, разбираш ли?...

по-силно от всякога...


© Оля Валериева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??