31 mar 2010, 9:59

За теб 

  Poesía » De amor
926 0 6

        В съня си чувам те как плачеш,

скрит от тъмнината,

сълзите тихо как се ронят

и идва болката позната.

 

Аз искам пак да те прегърна,

с целувка всичко да изтрия,

а може просто да те гушна

и в свойта обич да те скрия

 

от всяка мъка или мисъл,

от всяка тръпнеща тъга,

с любов сълзите да попия,

да те обгърна с топлина.

 

И пак да виждам твоята усмивка,

да чувам твоя весел смях,

със теб да тичам, без да спирам,

 по пътя прашен, непознат.

 

                                                                                             Обичам те, слънчице мое!

                                                                                                                   31. 03. 2010 г.

 

© Чери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??