26 nov 2011, 0:46

За теб 

  Poesía
509 0 0

Не зная защо те обичам,

защо винаги мисля за теб.

Затова ли, че в теб аз  намерих

човека, за който мечтах?

 

За това ли, че вечер, когато

проблясват звездите в нощта,

ти идваш при мене в съня ми,

обгърнат от моите мечти!

 

Пак виждам тези хубави тъмни очи.

Те сякаш ме питат - Дали те обичам?

Пак виждам тези устни, които ми шепнат,

че вече не можеш без мен!

 

Не зная  защо те обичам.

Не зная дали ти ме обичаш,  

но моята обич е силна, любими,

по-силна дори от смъртта!

© Лина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??