3 mar 2007, 14:15

за теб 

  Poesía
872 0 7
Не съм измислен образ,
нито спомен,
не съм копнеж по вятъра,
ни  блян бездомен,
не -
не съм...
недопята песен,
сън недосънуван,
открадната целувка,
чаша кафе,
миг -
не съм...
Листопад съм есенен,
порой-песен,
океан и вятър...
целувка пролетна 
под звездното небе...
и още нещо...
тук съм.

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??