31 oct 2006, 1:10

за теб.... 

  Poesía
551 0 3
едва ли някой друг ще обикна
и да мисля за теб,няма да отвикна!
когато виждам те случайно
сърцето ми потрепва тайно!
не мога да те поздравя дори
и в моята душа жесток и бавен огън гори!
дори и близо да си ти до мен
не чустваш че обичам теб!
минеш ли край мен виновно ме поглеждаш
и глава надолу свеждаш!
отминаваш ме всякаш съм ти чужда
и не знаеш как от тебе имам нужда!
как без тебе сърцето да живее
и болката да победи едва ли ще успее!

© Весинцето без такава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??