30 mar 2008, 19:36

За теб 

  Poesía » De amor
1043 0 1

Открихме се съвсем случайно.

И влюбихме се официално.
В началото ми беше все едно,

но ти докосна моето сърце и ето -
влюбена съм от СЪРЦЕ.
Ти си нещо като изгрева на красотата,

събрана в твоите очи.
Щастието, което не очаквах, а намерих в теб.
Чувствата, които не мога да изкажа,

са тъй прекрасни, че думите не стигат,

за да се опишат с думи две.
Затварям аз очи за миг и ти си там,

където Любовта е свята.
Там, където денят и нощта

се сливат в едно и Любовта е вечна.
Там, където слънцето и луната се допълват,

а звездичките образуват Звездното сърце.
Tи си там, Момче...!

ЗА КОЦЕТО

© Мимс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??