19 feb 2007, 15:37

За теб 

  Poesía
605 0 1
Луната, стъпкана на прах да е,
звездите ще сваля за тебе.
Планети ще ти подаря
и слънцето за теб ще угася.

Небето ще съборя, ако трябва.
Земята ще издигна, ако кажеш.
Гръмотевици и ветрове ще призовавам,
сърцето си за тебе давам.

© Елица Малева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??