11 jun 2007, 21:26

за теб и морето 

  Poesía
630 0 3
искам да ти разкажа за това
което никой не знае, освен
аз и ти
искам да ти разкажа
за утринното море
безгрижно синьо с проблясващи
игриви искри
искам да ти разкажа
за обедното море
меки зелени талази
вълни
охлаждащи истеричния писък на
нагорещени до бяло
пясъци
искам да ти разкажа
за вечерното море
разрушително тъмнозелено
до черно опасно
удавило всичко което от брега
прибере
искам да ти разкажа и
какъв цвят имат сълзите ми
но и аз и ти
знаем добре -
цветът няма никакво значение
когато искам да ми вярваш
докато ти разказвам
че всичко това се е случвало.

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • благодаря Вероника
  • задръж на притаяването - специално и заради теб ей сега ще публикувам още едно за да продължа с разказването, усмихна ме
  • Продължавай да разказваш... Притаили сме дъх в очакване...
Propuestas
: ??:??