Не приличаш на другите
със имената забравени,
и изгубени в друмите
на минали спомени.
Просто ти си различна!
Теб съм търсил във тях!
С теб какво е Обичане
най-накрая разбрах!
(Припев)
Приюти ме във себе си,
път не виждам страничен!
Всичко, всичко за мене си -
само тебе Обичам!
Само тебе Обичам!
Само тебе Обичам!
Във краката ти падам
с зов един - Остани!
И в ръцете ти давам
дар от своите гърди...
Чист съм в своите истини,
в чувствата си изляти!
Тук разкривам си мислите,
свойта същност, душата!
(Припев)
Вечности съм пребродил,
губил съм се в мъгли,
чак до ада съм ходил
без компас, без следи,
а открих те сега
сякаш в капка случайност...
Твой съм във вечността
на Любовна безкрайност!
(Припев)
08.03.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados