11 dic 2016, 14:54

За тебе са звездите 

  Poesía » De amor, Verso libre
381 0 5

За тебе са звездите небесни.

За тебе е моята нестихваща радост.

За тебе е вярата ми огряла простора.

За тебе е любовта ми гореща.

Ще ти шепнат моите устни уморени.

Ще те огрее моята чиста душа.

В тъмните нощи ще ти светят звездите.

Докосвам с тебе блясъка и топлината на дланите.

В постелята заспивам спокойно.

Защото трепета лети към мене.

Вярата ще спре в твоята топла душа.

Любовта ще те изпълни с надежда.

Ще си щастлив в днескашния ден.

А искрите от жаравата в сърцата ни ще пламне.

Ще озаряват и времето, и дните,

преминали през нашият ден и свят.

Затова звездите са за тебе любов.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??