За тебе са звездите небесни.
За тебе е моята нестихваща радост.
За тебе е вярата ми огряла простора.
За тебе е любовта ми гореща.
Ще ти шепнат моите устни уморени.
Ще те огрее моята чиста душа.
В тъмните нощи ще ти светят звездите.
Докосвам с тебе блясъка и топлината на дланите.
В постелята заспивам спокойно.
Защото трепета лети към мене.
Вярата ще спре в твоята топла душа.
Любовта ще те изпълни с надежда.
Ще си щастлив в днескашния ден.
А искрите от жаравата в сърцата ни ще пламне.
Ще озаряват и времето, и дните,
преминали през нашият ден и свят.
Затова звездите са за тебе любов.
© Йонка Янкова Все права защищены