5 may 2018, 1:24

За този, който ме плени 

  Poesía » De amor
508 5 11

За този, който ме плени

 

Като лист щом лъх повява,

ако той до мен е трепвам.

Нещо мило сякаш става,

зная – имам го и стихвам.

 

Той слуха ми нежно гали,

за сладост тихо ми мълви.

В мен той все огньове пали

в легло от цъфнали треви.

 

А моя непокорен нрав

той вече с ласки подчини.

За всичко се оказа прав,

реши си го и ме плени.

 

Да можех аз да бъда все

близо до устните му – там...

Света ми той с любов превзе

и друг да е, то аз не знам...

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??