12 ago 2008, 15:26

за три водки и фетишизъм без граници 

  Poesía » Versos blancos
683 0 12
 

много готино е да забраниш на луната да изгрява

мамка му

да ахкаш и охкаш

над световната мъка

да нарисуваш на стената чифт белезници

да си оковеш предразсъдъците

да си нарисуваш прелестен рай

с градинка от прецъфтели рози

бяла къщичка

и после да пребиеш жената децата кучето

де що мърда на този свят

или просто да си бездомник

в подлез с картонена кутийка

от Морени  Maxx

може на мах да ти стане кефа

да си на три водки или малко повече

да душиш смъртта по ъглите на деня

пикня и повръщано

-колега

не ме занимавай с глупости -

лачените обувки на незнайния воин

отдавна развяха

девствеността на булката на колец

нема за кво да се пънеш толкова

животът е проста работа

бой и сръбска музика

другото го знаем

резни и главицата на тая бледата

или поне единия и край

мамка и

децата заспаха

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??