7 ago 2007, 10:15

ЗА ТВОРЦИТЕ 

  Poesía
459 0 4
(самотни бегачи на дълги разстояния...)

Видя ли творческия блясък, светкавичен!?

Дръзна ли с безграничното си изкачване!?

По път нормален или на страдание!?

Небето разпна се, нежно затрепери!

Всяка твар, всяко нещо живна, заговори!

На заплахата на Ада и тъмата,
възхваляват Рая и светлината!

Вникват като Ангели в Душата,
на Живота пъзела разплитат сърцато!

И знаят в миг на щастие да помълчат...
А в мрака думи с цвят намерили...
                                       нежно... да цъфтят...


ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ТВОРЦИ ОТКРОВЕНЦИ!!!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??