12 jul 2008, 17:15

За твоя ден Рожден 

  Poesía » Otra
828 0 1

Във тези студени дни,

когато слънцето рядко блести,

ти с приятели, колеги отбелязваш твоя ден.

И на този ден Рожден

в очите ти греят звездите на мъдростта,

в гърдите ти пърхат крилата на радостта,

а сърцето ти тупка с ритъма на песента.

В този прекрасен ден с пожелания от мен

за здраве, радост и пари,

и много, много сбъднати мечти!

© Мария Ламбова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??