Във тези студени дни,
когато слънцето рядко блести,
ти с приятели, колеги отбелязваш твоя ден.
И на този ден Рожден
в очите ти греят звездите на мъдростта,
в гърдите ти пърхат крилата на радостта,
а сърцето ти тупка с ритъма на песента.
В този прекрасен ден с пожелания от мен
за здраве, радост и пари,
и много, много сбъднати мечти!
© Мария Ламбова Все права защищены