7 may 2015, 21:51

За влюбването 

  Poesía » De amor
409 0 0

 

ЗА ВЛЮБВАНЕТО

 

Мъжът щом срещне някое момиче

и падне във капан на любовта

и безнадеждно почне да обича,

той  вече не е същият в света.

 

Той много прежни навици оставя,

и външно даже той изглежда друг

и лошите си навици забравя,

и вместо наковалня става чук!

 

И се вторачва само в любовта си,

най-важна е за него само тя,

изглежда даже, че не е с ума си,

 и търси във пустинята  цветя.

 

Отказва личните си интереси,

родителите: майка и баща,

не позволява никой да се меси,

да му изтъкват някакви неща.

 

На чувствата си той се доверява,

за разум и съвети той е глух,

щастлив е щом с момичето успява

и е нещастен във всеки случай друг!

    30.10.2014г. София

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??