10 oct 2008, 12:59

За времето и любовта 

  Poesía » De amor
1863 0 2

Покарай мене времето минава,

покрай мене всяко нещо се мени.

А душата, тя не остарява,

затова душа е - вечно да лети.

И когато тялото немощно

се изправи пред реалността,

тогава няма сили то за още,

но идваш, ти си любовта.

Като животворна глътка младост

днес за моята душа си ти,

даряваща живота с много радост,

даряваща усмивки, сбъдваща мечти.

И нека времето безмилостно минава,

и нека всяко нещо се мени!

А любовта ти в моето сърце остава,

любов, която вечно ще гори!

 

18.07.2008

© Габи К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Пожелавам вечност!Поздрави!
  • И нека времето безмилостно минава,
    и нека всяко нещо се мени!
    А любовта ти в моето сърце остава,
    любов, която вечно ще гори!

    Пламенна любов!Страхотен стих, Джи!
Propuestas
: ??:??