19 ene 2016, 22:01

За всичкото в нищото 

  Poesía » Otra
878 0 1

За всичкото в нищото
и за нещото в него
за черното в сивото
и за бялото в него
за огъня в ледника
и промяната в него
за чувствата в разума
и душата у него
за виното в събота 
за лекарството в него
за вярата
в нея
за вярата
в него.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??