За всяка грешна мисъл си заплащам,
осъдена на самота.
Устроен е светът така, разбирам,
не ми се дава нищо ей така.
Понякога си мисля твърде често
за теб и грешната любов.
В сърцето ми остават чувства само,
да те докоснат ти не си готов.
Понякога се скитам често сред мечтите
и търся, търся любовта,
така минават неусетно дните,
в които липсва, липсва тя.
За всяко нещо знам, че се заплаща,
но мисля вече си платих.
Открий сърцето ми накрая,
за да не пиша стих след стих!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados