4.12.2023 г., 16:52 ч.

За всяка грешна мисъл 

  Поезия » Любовна
104 1 0

            

   За всяка грешна мисъл 

 

За всяка грешна мисъл си заплащам,

осъдена на самота.

Устроен е светът така, разбирам,

не ми се дава нищо ей така.

 

Понякога си мисля твърде често

за теб и грешната любов.

В сърцето ми остават чувства само,

да те докоснат ти не си готов.

 

Понякога се скитам често сред мечтите

и търся, търся любовта,

така минават неусетно дните,

в които липсва, липсва тя.

 

За всяко нещо знам, че се заплаща,

но мисля вече си платих.

Открий сърцето ми накрая,

за да не пиша стих след стих!

 

                  Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??