Бекон с яйца или препечена целувка,
тичаш по брега, а бризът е милувка.
Искаш палачинка, аз пък там си плувам,
после, край вълните, с тебе ще лудувам...
Не бягай, "неочаквано"
ще те открия, за да станеш "намерена"
и да разтопя парченце туптящ лед, с глътка поезия
и 2-3 строфи червено вино.
© Борислав Todos los derechos reservados